ErVaardig » Coaching » (V)aardig met paarden

(V)aardig met paarden

Het is voor mij mogelijk om je activiteiten aan te bieden waarbij, het paard je samenwerkingspartner, spiegel en oordeelloze coach is. Hier kun je in alle rust een activiteit met het paard ondernemen die we samen hebben besproken. Mijn rol hierin zal minimaal zijn, zodat de ervaring echt van jou is, ik zorg voor de veilige omgeving en  zal in de buurt blijven en een oogje in het zeil houden. Of als we dat van te voren besproken hebben, begeleid ik deze activiteit waar je samen met het paard aan deelneemt. Deze activiteiten zijn op de grond, niet op het paard. 

Spreekt jou dit aan?

Hoe dan verder?

Fijn! Je hebt de eerste stap gezet.

Ik wil je graag uitnodigen in alle rust mijn website te bekijken. Ik ben me er van bewust, dat het best lastig is om iemand die je niet kent, zo iets belangrijks als een veranderwens toe te vertrouwen. Aan de andere kant is het juist ook wel veilig om iemand buiten je eigen omgeving in vertrouwen te nemen.

Als professional heb ik veel ervaring met mensen, in alle soorten en maten. Met allerlei eigenaardigheden. Ik kijk eigenlijk nergens meer van op.

Ik houd ondanks dat,  nog steeds heel veel van mensen. Is dat niet geruststellend genoeg?

Mijn professionele beroepshouding met geheimhoudingsplicht zullen je daar zeker bij kunnen helpen. 

Deze zijn vastgelegd in de Ethische code en de algemene voorwaarden van het KREAC (Kwaliteitsregister Equine Assisted Coaches) waar ik na afronding van de opleiding Level 1 bij ben aangesloten. 

Dus als het je helpt nog even meer nader kennis te maken. Stuur dan een berichtje met een verzoek om contact. 


Dit kan door dit contactformulier in te vullen

Met het invullen van het contactformulier ga je akkoord met het gebruiken van je gegeven voor het doel waarvoor je het hebt ingevuld, namelijk het opnemen van contact. Uw gegevens zullen niet worden gebruikt voor toezending van nieuwsbrieven of andere informatie tenzij u daarvoor zelf uitdrukkelijk verzoekt.